Skip to main content
28 mei 2024

Durf te groeien: stap uit je comfortzone en word interim manager

”Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?”

Je bent aan het werk, je hebt alles goed voor elkaar en geniet van je werk, de zekerheid, je vaste baan en ineens overvalt het je: ‘’Hmm… zou ik toe zijn aan iets nieuws?’’ Je voelt het gemak van alles wat je hebt opgebouwd en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het onbekende. Je kan hier tegen vechten en je comfortzone koesteren, maar uit ervaring weet ik dat er daarbuiten nog zoveel meer te beleven valt!

Ondertussen zou je denken dat het interim management vak voor mij ‘gesneden koek’ is. Maar het mooie is dat iedere opdracht iets nieuws brengt:

  •  Je maakt kennis met een nieuwe branche
  • Werkt met een nieuw team
  • Breidt je netwerk uit
  • Versnelt je professionele groei

Dit alles maakt dat je als interim manager telkens weer uit je comfortzone stapt en er nieuwe werelden voor je open gaan. Een prachtig vak dat nooit verveelt en met ongekend veel mogelijkheden!

Zou je graag de stap naar het interim management vak maken zonder de onzekerheden die er bij komen kijken? Dat kan. Timantti groeit en daarom zoeken wij gedreven (interim) managers die toe zijn aan afwisselende opdrachten. Dit is een unieke kans om je professionele horizon te verbreden en je carrière een nieuwe impuls te geven.

Ik nodig je van harte uit om te ontdekken wat het interim management vak, en wat wij als Timantti, jou te bieden hebben. Dus bekijk vooral onze vacature en neem contact met mij op 030 2027486 / rachel@timantti.nl . Ik vertel je graag meer over dit prachtige vak!

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Eigenaar
Neem contact op
Volg ons