Skip to main content
#DVDIM

Dag van de interim manager

Interim management is een vak apart. De plek die jij als interim manager inneemt in een bedrijf / organisatie is uniek. Die unieke plek willen wij vieren met ‘De dag van de interim manager’. Een dag waarop we het interim management vak vieren, maar meer nog om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Om zo verdieping te geven aan het interim management vak en samen successen te vieren. 

Wij kijken terug op twee prachtige en inhoudelijke edities van ‘De dag van de interim manager’. Niet alleen vanwege de lezingen, maar juist ook door de relaxte en open sfeer die er heerste onder de deelnemende interim managers. Wat een fijne energie was er! 

Dit blijkt ook uit de reacties van de aanwezige interim managers, zo schreef een van de deelnemers: “Wat een enorm leuke dag was het met inspirerende sprekers en gesprekken. We keerden vol energie terug naar huis.”

Op 14 januari 2025 organiseren we de derde editie. Graag ontmoeten we jou dan ook tijdens ‘De dag van de interim manager’.

Delen

Het delen van vakkennis is van groot belang om verdieping te geven aan het interim management vak. Door ervaringen en kennis te delen tijdens ‘De dag van de interim manager’ kan jij groeien en je ontwikkelen. 

Ontmoeten

Hoe prachtig dit vak ook is, het vinden van “echte” collega’s en sparringpartners kan een uitdaging zijn. Daarom staat ontmoeten centraal tijdens ‘De dag van de interim manager’.  

Inspireren

Laat je inspireren tijdens de workshops en lezingen. Zo kan jij jezelf van nieuwe kennis en informatie voorzien die jou in je functie laten groeien. 

#DVDIM

Save
the date

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. Of je nu interim manager bent, of dat jouw functie hieraan gelinkt is. Graag tot dan! 

14 januari 2025