Skip to main content

Elegance
over ego

Elegance
over ego

Wie wij zijn

Gedreven interim managers  die met focus  en ambitie uitdagingen oplossen en hierin niet gaan voor eigen erkenning. Dat is  elegance over ego.

Onze interim managers zijn zeer actieve mensen die bijzonder gedreven zijn om de uitdagingen die hen worden voorgelegd op te lossen. En meer. Het is daarom geen verrassing dat ze extraverte kwaliteiten hebben – hun succes wordt immers mede bepaald door hun vermogen om goed stakeholdermanagement te voeren en genoeg lef te hebben om zichzelf te presenteren en moeilijke vragen te stellen. Zij doen dit echter altijd met de focus en ambitie om jouw bedrijf succes te laten boeken en niet voor eigen erkenning. Bij Timantti noemen we dat ‘Elegance over Ego’, één van de kernwaarden van ons bedrijf.

Excelleren in tijdelijk management

Vanzelfsprekend hebben onze interim managers een bewezen track-record bij verschillende bedrijven. Zo brengen zij een diversiteit aan ervaring, een brede blik en frisse energie met zich mee. Hun grootste toegevoegde waarde is dat zij in staat zijn snel impact te hebben en de beoogde resultaten te halen. Ze zijn sterk in scherpe diagnoses stellen en veranderingen te laten plaatsvinden zonder te veel opschudding te veroorzaken.

Onze interim managers worden vooral geselecteerd op hun hoge EQ. Zij moeten een goed begrip hebben van mensen, hun gedrag, acties en emotionele welzijn. Ze moeten in staat zijn diplomatiek om te gaan met welke vorm van weerstand dan ook. Door een goed begrip van de mensen en de relaties in jouw organisatie kunnen zij de cohesie in het team versterken en sneller en beter resultaat leveren.

Daarbij hebben zij het vermogen en de ambitie om intern talent te ontwikkelen en te bekrachtigen. Zo heb je blijvend profijt van hun aanwezigheid, ook nadat hun opdracht is afgerond. Door uit te blinken voegen we waarde toe in alles wat we doen – wat matcht met onze kernwaarde ‘Excelleren in alles wat we doen’.