Skip to main content
Ons verhaal
Elegance over ego

Een toonaangevend interim management bureau met een eigen personal touch. Met dat voor ogen, zijn we Timantti gestart. Ons doel was en is om bedrijven -onder uitdagende omstandigheden- te laten groeien en te veranderen, terwijl de continuïteit gewaarborgd blijft. 

Wat bij ons voorop staat is dat we voor onze ervaren interim managers een thuishaven zijn, waar we elkaar kunnen ontmoeten, ons vak vieren en uitdragen en elkaar inspireren. 

Wij doen dit op een manier die bij ons past: duurzaam resultaat leveren met plezier en met zowel een herkenbaar als een uniek profiel. Dit vind je terug in onze naam en in onze kernwaarden: ‘excelleren in tijdelijk management’ & ‘elegance over ego’. Dat zie je terug in onze resultaten en onze mensen.

Iedere dag werken wij met veel plezier aan onze droom, met elkaar en voor onze klanten.

Rachel Notenboom
Charo Narvaez

Timantti

Timantti betekent diamant

Timantti betekent diamant in het Fins. Onze interim managers leveren helder, scherp en transparant management in alle facetten. Wij hebben hierbij aandacht voor zowel resultaat als mens. Dit doel vereist een unieke  combinatie van eigenschappen en competenties met een hoge mate van vakmanschap en ervaring.

Waarde

Excelleren in alles wat wij doen

Excelleren: wat ons betreft een prachtig woord met een nog mooiere betekenis. Excelleren duidt op het leveren van uitzonderlijke prestaties. Het is dan ook niet voor niets dat ‘Excelleren in alles wat we doen’ één van onze kernwaardes is. Wat bij dit woord soms verkeerd wordt begrepen is dat dit een mindset / een houding is. Het is geen vaardigheid. Als het een vaardigheid zou zijn dan red je het niet om anderen mee te nemen in een pittig veranderingstraject of crisis. Onze mensen zijn gedreven om te excelleren in wat zij doen. Hierbij zijn ze niet gericht om zelf uit te blinken, maar om het verandertraject buitengewoon te laten presteren.

Waarde

Elegance over Ego

‘Elegance over ego’ staat voor verbondenheid en meerwaarde willen hebben voor onze klanten. Het gaat dus niet om onze successen, maar om het resultaat. Dit betekent dat wij steeds bij onszelf checken waarom we de dingen door: voor een gewenst resultaat en niet voor eigen erkenning. Dat doen we in sterke verbondenheid met het team waar we deel van uitmaken waarin we er voor zorgen dat ieder lid zijn talenten maximaal kan inzetten voor eigen groei en die van het bedrijf.

Stichting Normering Arbeid

Bij Timantti gaan we voor de hoogste kwaliteitsstandaard en streven we naar een zorgeloze en succesvolle samenwerking met onze klanten. Daarom dragen we met trots het SNA-keurmerk. Het behalen van het SNA-keurmerk betekent dat wij voldoen aan onze verplichtingen op het gebied van arbeid. Als klant kun je er dan ook op vertrouwen dat wij de identificatie van onze onderneming op orde hebben, tijdig de verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting aangeven en afdragen, en dat we de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag naleven. Ook kun je als klant met een gerust hart met ons samenwerken, wetende dat we de juiste controles en documentatie inzetten om deze risico’s te beperken. Het register is te raadplegen op www.normeringarbeid.nl.