Skip to main content
23 april 2024

Een boek maakt echt verschil

Ik las laatst ‘De 7 pijlers van succesvolle teams’. Nu denk je misschien: ‘’Daar heb je weer één van de vele managementboeken.’’ Ja, daar zijn er inderdaad heel veel van, misschien wel teveel. Zoveel dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen. Daarom deze boekentip.  Want de inhoud van dit boek, kun je heel concreet toepassen en daarmee maak je écht verschil met je team.

Cor van Geffen geeft in zijn boek heel concreet handvatten voor meer verbinding, samenwerking, resultaatgerichtheid en ontwikkeling binnen teams. Zo heeft mijn team dankzij dit boek:

  • De team identiteit naar voren gebracht
  • Competenties in het team herkend en geborgd met elkaar
  • Een teamcontract gemaakt waarin de belangrijkste afspraken geborgd zijn

Voor het desbetreffende team heeft de inhoud van dit boek echt verandering gebracht. En dat gun ik ieder team dat op zoek is naar een stevig fundament als de basis ontbreekt. Of wanneer een nieuwe start gewenst is voor een team.

En wat is een beter moment dan om vandaag op ‘’Wereld Boekendag’’ weer eens aan een goed boek te beginnen? Dit boek raad ik je van harte aan! En heb je het gelezen dan hoor ik graag wat het voor jouw team heeft betekend.

 

Marcel den Broeder
Marcel den Broeder
Interim Manager
Neem contact op
Volg ons