Skip to main content
4 juli 2022

Leestip: De Geluksroute. Van alleen de titel word je al blij!

De Geluksroute, alleen van de titel van dit boek word je toch al blij?!
En wat nog beter is, je blijft blij, naarmate je verder leest. Want wie wil nu niet meer plezier en minder gedoe in relaties met collega’s, partners en vrienden?

Anne de Jonge biedt in dit boek een 99% ”geen gezeik-garantie”. Dit doet ze door praktische handvatten te bieden om gedoe op te lossen voor het escaleert en de regie te voeren in lastige sociale situaties.

Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Het is lekker soepel geschreven met een goede dosis humor. En wat ik echt top vind en waarom ik het boek aanraad is de kern van de boodschap van Anne. In iedere situatie heb je een keuze om samen je geluksroute te kiezen in je relatie. Dat vind ik een hoopvolle en vrolijke boodschap die goed bij mij past.

– Rachel Notenboom –

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Partner
Neem contact op
Volg ons