Skip to main content
4 maart 2021

Een selectie van onze persoonlijke, favoriete boeken

Ben je op zoek naar inspirerend leesmateriaal? Wij hebben een selectie gemaakt van onze persoonlijke, favoriete boeken. Boeken die, wat ons betreft, meer dan de moeite waard zijn om te lezen en die verdieping geven.

Gung Ho!
Geschreven door Kenneth Blanchard en Sheldon Bowles
Harm de Boer over dit boek:
Dit boek kreeg ik als bedankje na een inspirerend gesprek. Tijdens dit gesprek bracht ik het onderwerp ‘leiders, leiden leiders op’ naar voren. Gung Ho! past bij dit thema. Het boek heeft niet voor niets als ondertitel ‘Een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren’. Het is naar mijn idee laagdrempelige inspiratie en brengt de boodschap in de vorm van storytelling. Het leest daardoor snel weg als een roman en tegelijkertijd krijg je tools voor oplossingsgericht coachen.
Bestellen >>

Autobiografie van Houdini
Geschreven door Brooke Kamin Rapaport
‘Fantastisch en inspirerend’
Bestellen >>

Geef de moed niet op 
Gedichtenbundel door Toyo Shibata
Rachel Notenboom over deze gedichtenbundel:
Wat naast de vele inspirerende gedichten opmerkelijk is aan deze bundel is dat Toyo Shibata in 2010 op 99 jarige leeftijd haar debuut beleefde. Dat maakt dat er heel veel levenswijsheid schuilt in de gedichten. Ik vind haar inspirerend omdat zij voor mij staat voor maximaal leven.
Bestellen >> 

‘The Heart of Change’
Geschreven door John Kotter
Rachel Notenboom over dit boek:
“John vindt een hele goede balans tussen resultaat boeken en mensgericht zijn, draagkracht creëren.”
Bestellen >>

Heb je een aanvulling voor onze lijst? Wij delen en lezen graag jouw inspirerende leesboek of vakliteratuur. Stuur een e-mail naar aangenaam@timantti.nl .

Charo Narvaez
Charo Narvaez
Interim Manager
Neem contact op
Volg ons