Skip to main content
1 mei 2023

“Nothing will work unless you do.”

Van kleins af aan krijg ik te horen dat het lijkt alsof dingen me aan komen waaien. Als enthousiasteling die veel plezier heeft in het werk en het leven liet ik dat altijd maar zo. Het was toch veel stoerder als het leek alsof ik mijn doelen behaalde met twee vingers in mijn neus?

Maar als ik diep in mijn hart kijk, is niets minder waar. Onder mijn ‘happy-go-lucky’ beschermlaagje huist een flinke portie discipline waar focus en hard werken een stevige rol in spelen.

Hoe ouder ik word des te beter ik begrijp dat naast talent het juist die discipline is die je verder brengt.  Flink leren, hard trainen en vroeg op, dat is wat ik nodig had. En daarom spreekt de quote van Maya Angelou mij zo aan: ‘’Nothing will work unless you do.’’

Dus voor iedereen die het nu even nodig heeft: je kunt het! Schouders eronder, telefoon uit, volle focus aan en werken maar.

(Oh ja, in alle eerlijkheid: soms helpt hard werken niet, want niet alles lukt – maar dat is voor een ander tegeltje)

Charo Narvaez
Charo Narvaez
Interim Manager, Partner
Neem contact op
Volg ons