Skip to main content
16 maart 2023

Ontdek de zorgsector

Wij, als interim managers van Timantti, gaan graag aan de slag binnen de zorgsector. Want wat is er mooier dan bijdragen aan een sector waar mens en welzijn centraal staan.

In alle eerlijkheid: wat wij niet doen is meewerken in het primaire proces. Jazeker, wij voegen waarde toe en dat doen we vol overgave en enthousiasme. Dit past volledig bij ons principe: elegance over ego. Zo werken er op dit moment meerdere van onze interim managers aan een opdracht in het Sint Antonius Ziekenhuis.

Maar wat het hardst nodig is, zijn de spreekwoordelijke handen aan het bed. De mensen die op de frontlinie staan.

Nu ontmoeten wij in ons vak veel mensen die toe zijn aan verandering: van omgeving, van beroep, van context en fan sfeer. Aan de slag gaan in de zorg kan die stap zijn! Mocht je in ons netwerk zitten en denken: ‘’Hey, dat geldt voor mij!’’. Dan is dit het moment om eens een kijkje te nemen binnen de zorg. In de week van 13 t/m 17 maart is het de week van: ‘Ontdek de Zorg’ . Tijdens deze week kan je als potentiële zij-instromer en herintreder ontdekken of de zorg iets voor jou is én welke mogelijkheden er zijn.

Heb je interesse in de zorg? Ga naar www.ontdekdezorg.nu , een grote verandering begint bij een kleine stap…

Charo Narvaez
Charo Narvaez
Interim Manager
Neem contact op
Volg ons