Skip to main content
7 september 2023

Samen sterk in verander­trajecten

Als interim manager bij Timantti sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een hecht team van professionals. Wat ons betreft is dat een groot voordeel van werken bij ons: Je werkt aan uitdagende verandertrajecten mét collega’s om mee te sparren.

Eén van deze collega’s is Harm de Boer. Harm is een gedreven interim manager die als geen ander weet te balanceren tussen resultaat boeken en verbinding maken. Bevlogen zijn voor de klant en plezier maken met de teams is zijn kunst. En als je hem aan het werk ziet dan snap je waarom wij dit een ‘kunst’ noemen! Harm heeft net een opdracht in de financiële sector (PGGM) afgerond en is vervolgens direct in het sociaal domein aan de slag gegaan bij de Gemeente Amsterdam.

Ook jij kan, als doorgewinterde manager, aan de slag gaan met opdrachten die écht verschil maken. Wij heten je graag welkom in ons team. Zo ben je verzekerd van:

  • uitdagende veranderopdrachten
  • vrijheid én samenwerking
  • onbeperkt aantal vakantiedagen
  • riant salaris
  • focus op je werk i.p.v. op de administratie

Wil je meer weten over werken bij Timantti? Kijk dan vooral verder op onze website of neem contact op met Rachel Notenboom: Bel 030 2027486 of mail rachel@timantti.nl en ontdek de mogelijkheden bij Timantti Interim Management.

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Partner
Neem contact op
Volg ons