Skip to main content
18 januari 2024

Verwondering tijdens de dag van de interim manager

Donderdag 18 januari hebben we ‘De dag van de interim manager’ gevierd. Vol trots en tevredenheid kijken wij terug. Het doel van deze dag: delen, inspireren en ontmoeten kwam goed tot zijn recht.

Niet alleen vanwege de lezingen, maar juist ook door de relaxte en open sfeer die er heerste onder de deelnemende interim managers. Wat een fijne energie was er! Dit blijkt ook uit de reacties van de aanwezige interim managers, zo schreef een van de deelnemers: “Wat een enorm leuke dag was het met inspirerende sprekers en gesprekken. We keerden vol energie terug naar huis.”

“Had ik me maar eerder verwonderd!”

Nog zo’n mooie reactie van één van de bezoekers. Want wat is er mooier dan te zien dat dit event ook daadwerkelijk verschil maakt? Bovenstaande reactie werd gegeven naar aanleiding van de lezing van Elleke van Gelder. Zij trapte -na een knallende opening- af met een lezing over: “Verwondering: verandering door sociale innovatie in iedere organisatie”.

Samenwerking tot stand brengen zonder op gedrag te sturen

Saskia Lips verzorgde een interactieve workshop over ‘Leidinggevenden zijn contextmakers’ Vanaf moment één wist zij de aanwezigen te boeien. Met concrete opdrachten werd duidelijk hoe je als (interim) manager op hele praktische wijze een context kunt creëren waarin mensen blij en tevreden samenwerken aan de doelstellingen van hun bedrijf.

Ontmoeten en delen

Om de opgedane kennis met elkaar te delen, sloten we de middag af met een borrel. Fijn om als interim collega’s onderling na te praten.

Volgend jaar, 14 januari, organiseren wij graag weer een prachtige dag voor alle interim managers die hun vak met veel plezier uitoefenen.

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Eigenaar
Neem contact op
Volg ons