Skip to main content
8 juni 2023

Ik heb altijd de wens gehad om ook in mijn werk een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

“The sea, once cast its spell, it holds one in its net of wonder forever – Jacques Cousteau”

Zo was het voor mij vanaf mijn allereerste duik. En zo is het iedere duik gebleven: ieder keer ben ik weer ontroerd door de ongelooflijke schoonheid van het onderwaterleven. En in die verwondering het besef van de vitale rol die onze oceanen spelen. Ik heb altijd de wens gehad om ook in mijn werk een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Dit jaar is het zover. Timantti committeert zich vanaf nu in haar strategie aan twee doelstellingen:

  • SDG 4 – kwaliteitsonderwijs, een leven lang leren
  • SDG 12 – verantwoorde consumptie

Door te investeren in onderwijs en verantwoorde consumptie kunnen we een duurzame toekomst creëren waarin onze oceanen gedijen en al het leven op aarde bloeit.

Samen kunnen we het tij keren en een positieve impact hebben op de toekomst van de oceanen en de generaties die nog komen.

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Partner
Neem contact op
Volg ons