Skip to main content

Transitie­management & Future Ready

Ruim 1,5 jaar lang heeft Harm als transitiemanager, al zijn kennis en expertise ingezet voor het programma Future Ready bij PGGM. Met als doel de visie en strategie ziel geven. Hoe mooi is dat als opdracht?

Tijd om terug te kijken!

De pensioenwereld is volop in beweging. Niet zo gek dus dat een organisatie als PGGM klaar wil zijn voor de toekomst. Als één van de programma managers beet Harm zich vast in de materie. Het ontwikkelen van een ‘Growth Mindset’ stond centraal in zijn onderdeel.

Harm: “Mensen met een Growth Mindset zetten door bij tegenslag, staan open voor feedback en worden geïnspireerd door het succes van anderen. Ze willen leren door nieuwe ervaringen op te doen. Bij PGGM hebben we hieraan gewerkt en nu zie je concreet dat het overgrote deel van de medewerkers aangeeft meer kennis te hebben opgedaan dan voorheen.”

Resultaten

Maar dat zijn uiteraard niet de enige resultaten die geboekt zijn. Harm: “Er is veel bereikt, wat ik mooi vind om uit te lichten is dat de MTO scores van Pensioenbeheer hoger zijn dan voorheen. Met name trots en waardering voor de aandacht op het gebied van ontwikkeling is toegenomen. Maar ook de wil en inzet om datagedreven te werken is flink gestegen.”

Bedanken

Al met al kijken we met gepaste trots terug op wat Harm, namens Timantti, heeft gerealiseerd bij PGGM. Om dit waar te maken waren er ook fijne samenwerkingen, daarvoor bedanken we Femke Jansen, Caroline Dautzenberg en Alexandra Phillipi.

 

 

Harm de Boer
Harm de Boer
Interim Manager
Neem contact op
Volg ons